Aloe Vera proizvodi

Aloe vera je biljka koja dolazi sa Barbadosa. Ova biljka je u posljednjih nekoliko godina postala jednom od najpopularnijih biljki koje se koriste kao ljekovite biljke. No ova biljka za razliku od drugih sličnih ljekovitih biljaka ima mnogo rašireniju uporabu, i od nje se radi jako puno proizvoda koji se koriste za razne tegobe. Aloe vera je također i vrlo popularna, pa se može kupiti u svim ljekarnama, dućanima koji su specijalizirani za ovakve proizvode, pa čak i u nekim biljnim drogerijama. Mi ćemo vam objasniti koji su sve proizvodi od aloe vere, pa ćete nakon toga vidjeti koji će vam najviše odgovarati. To hoće li vam zaista pomoći ili ne je nemoguće odgovoriti, makar se jako puno ljudi kune u ovu biljku i govore da će vam sigurno riješiti zdravstvene probleme.

Aloe vera gel

Jedan od najpopularnijih i najprodavanijih proizvoda je svakako aloe vera gel. Taj gel se koristi za masažu. Ta masaža nije klasična, nego se zapravo ovaj aloe vera gel jednostavno nanese na bolno mjesto, i ostavi se da djeluje tako da izvuče bol iz tijela. Sposobnost takvog liječenja tegoba je otkrivena kada su znanstvenici otkrili da ova biljka u sebi ima sadržaj koji umrtvi vaše tijelo, i tako umrtvi vaše bolno mjesto. Gel si možete sami nanositi, ili vam netko može utrljati na bolno mjesto, te izvući bol iz mišića. Gel također može poslužiti i kao lijek protiv opeklina od sunca, jer će vam također umrtviti kožu i na nju djelovati vrlo učinkovito.

Aloe vera sok

Još jedan od vrlo popularnih proizvoda koji se dobiva od ove biljke je i aloe vera sok. Ovaj sok možete slobodno kupiti u bilo kojemu dućanu koji se bavi sa prodajom ovakvih sokova. Ovaj sok je vrlo učinkovit, i dokazano je da će pozitivno djelovati na vaš imunitet. Ojačati će ga i sigurno ćete biti zdraviji. Morate samo paziti da ne kupite neki aloe vera sok koji se proizvodi sa nekim dodatcima umjesto da se proizvodi na biljnoj bazi. Takvi sokovi nisu djelotvorni i morate ih izbjegavati.

Aloe vera proizvodi za osobnu higijenu

Ovakvi proizvodi su također vrlo djelotvorni, i nisu niti toliko skupi da ih si ne bi mogli priuštiti. Možete kupiti aloe vera sapune, gelove za tuširanje, sredstva za pranje ruku i slično. Možete ih kupiti u bilo kojoj ljekarni. Ovi proizvodi se smatraju proizvodima koji djeluju smirujuće na vas i na vaše tijelo, i jako puno znanstvenika preporučuje aloe vera sredstva za higijenu. Također možete kupiti i sredstva za očišćenje i dezinfekciju. Ona imaju poseban miris i od takvoga su sastava da vas sigurno nakon korištenja neće boljeti glava i neće vam se vrtjeti kao kod nekih drugih proizvoda koje imamo prilike koristiti.

Aloe vera dodatci prehrani

Ova kategorija je vrlo široka jer možete kupiti razne tablete, začine, čajeve i slično. Oni će vam pomoći da jedete uravnoteženo, i dodati će razne vrlo korisne minerale i vitamine vašoj prehrani. Isto tako ima i jako puno proizvoda koji će vam pomoći da kontrolirate svoju težinu, ili ako imate problema sa istom da smršavite i izgubite neželjenu kilažu. Takvi proizvodi su možda malo skuplji, no jako su djelotvorni i sigurno nećete požaliti ako ih kupite.

Ovo su bili neki od najpopularnijih proizvoda od aloe vere. Vi najbolje znate koji bi mogli kupiti i koji će vam sigurno najviše koristiti.

Napisano u kategoriji Aloe Vera sa tagom , , , .

3 Responses to Aloe Vera proizvodi

 1. gracija says:

  Svi proizvodi od Aloe Vere koji se prodaju u trgovinama i ljekarnama imaju druge dodatke ,zato mi nije jasno ovo što pišete .Preparate od Aloe treba raditi sam ili kupiti od firmi koje se bave izradom preparata .Biljke Aloe Vera nije dobro kupovati u cvjećarnama ( a nema ih u svakoj kako Vi tvrdite),nego baš upravo u rasadnicima iz kojih i putem interneta može se naručiti Aloe Vera Barbadensis Miller i ostale ljekovite vrste

 2. dijana says:

  Pitanje:
  Dali mi mozete odgovoriti,smijem li dijetetu od 15mjeseci, napraviti sok od ALOE VERE te dati za konzumaciju? Hvala!

  • Livija Savić Gyerek says:

   Najkvalitetniji proizvodi Aloe vere proizvodi američka fima Forever Living Products. Ima prekrasnih proizvoda kao dodaci prehrani, dakle za djecu odrasle i stariju populaciju.
   Djeci od jedne godine nadalje može se davati gel od Ale. Postoje i mnogi drugi proizvodi za djecu.

Odgovori