Gdje kupiti Aloe Vera sok i gel

Aloe vera je biljka od koje se može napraviti jako veliki broj proizvoda koje kasnije možete koristiti za razne tegobe, te će vam oni pomoći da te tegobe i prebolite. No dva proizvoda su ipak znatno popularnija, te se mnogo više koriste od ostalih proizvoda od ove biljke. Ti proizvodi su sok od aloe vere i gel od aloe vere. Korisnost i učinkovitost ovih proizvoda je već dokazana, stoga se ne morate bojati da ćete kupiti neki pogrešan proizvod. No morate znati neke savjete o tome gdje kupiti najbolji mogući sok i gel od biljke aloe vera.

Gdje kupiti gel aloe vera
aloe-vera-gelAloe vera gel je vrlo koristan i može ga se koristiti za razne stvari. Sa njime možete ublažiti bol na bilo kojemu mjestu. Isto tako može služiti i kao gel za masažu. Ovaj gel je vrlo popularan i možete ga kupiti u raznim ljekarnama koje niti ne moraju biti specijalizirane. Isto tako ne treba vam niti recept za ovaj gel. Osim u ljekarnama gel možete kupiti i u nekim dućanima koji su specijalizirani za kozmetiku kao recimo DM. No gel aloe vere je najbolje kupiti u dućanima koji se bave isključivo ljekovitim biljem i koji sami rade svoje gelove od ove biljke. Na taj način izbjegavate bilo kakvu mogućnost dodavanja nekih supstanci koje se ne bi trebale nalaziti u ovome gelu. Takve dućane možete naći na forumima koji se bave ljekovitim biljem. Osim toga ovaj gel možete naručiti i preko raznih internetskih stranica kao recimo ebay ili amazone. Aloe vera gel koji se prodaje u raznim trgovačkim centrima pokušavajte izbjegavati.

Gdje kupiti aloe vera sok
aloe-vera-sokAloe vera sok možete kupiti samo na mjestima koja su specijalizirana za prodaju takve vrste pića. Sok ne možete kupiti na mjestima na kojima možete kupiti recimo aloe vera gel ili neke slične preparate od ove biljke. Vi taj sok pijete, i on utječe na vaš imunitet na način da ga vaše tijelo apsorbira i kasnije rasprostranjuje po cijelome tijelu. Ako je u njemu neki dodatak koji ne bi smjeo biti, vaše tijelo može negativno reagirati na ovaj sok. Da bi ste to izbjegli ovaj sok morate kupiti u specijaliziranim dućanima. Isto tako možete ga kupiti u ljekarni, no trebati će vam recept. Možete ga naručiti i preko interneta, no tada sami odgovarate ako se dogodi neka nuspojava i ako ovaj sok ne djeluje na željeni način. Danas ima i jako puno obrta restorana koji rade sok na licu mjesta, kao recimo Bio Bio ili healthy food. Tamo će ovaj sok napraviti ispred vas, te ćete biti sigurni da pijete sok koji je sto posto prirodan. Ovaj sok je malo skuplji nego ostali sokovi, pa ako vidite negdje da se prodaje za vrlo malo novaca, možete i sami pretpostaviti da se radi o nečemu drugome. No ono što bi bilo sigurno najbolje i u slučaju da želite koristiti aloe vera gel ili aloe vera sok je to da ga pokušate napraviti sami. To uistinu nije teško i sve što vam treba je dobra volja i malo slobodnog vremena.

Napisano u kategoriji Aloe Vera sa tagom , .

Odgovori